DE DIEREN

 

Wij zijn Truus, Trees, Toos en Trudy. De Walliser Schwarznase schapen en wonen op de Sammiehoeve. Truus en Trees zijn in 2017 op de Sammiehoeve komen wonen. In 2020 hebben zij hun eerste lammetjes gekregen. Trees is de moeder van Toos en Trudy. We hopen in het voorjaar van 2023 weer lammetjes te krijgen!  Wij zijn altijd nieuwsgierig en gek op brokjes! Kom je eens gezellig met ons wandelen?

 

 

Dit is Hugo! Een vrolijke en enthousiaste Berner Sennen reu. Ook ik ben in 2020 op de Sammiehoeve komen wonen. Ik hou van spelen en knuffelen! Mijn beste vriend is mijn knuffelhond Bobbie. Ik wandel graag en ik houd ervan om lekker dicht bij je in de buurt te zijn.  

 

Wij zijn Miep en Babs. Miep is in 2017 op de Sammiehoeve komen wonen en in 2018 heeft zij een nestje met kittens gekregen. Babs is uit dat nestje gezellig op de Sammiehoeve gebleven. Miep is een echte knuffelkont maar leert je graag eerst goed kennen. Babs is een echte durfal, ze klimt in bomen, op het dak en hoog in de schuur.

 

 

En daar hebben we Pien en Pleun! Deze 2 mini ezels zijn in december 2021 bij ons op de boerderij komen wonen. Wij komen van een kinderboerderij en zijn dus gewend aan kinderen. Wij houden ervan om geborsteld te worden of om samen te wandelen. Neem je dan wel wat lekkers mee? 

 

 

Wij zijn Ans en Antoinette! We zijn in het voorjaar van 2022 geboren op de Sammiehoeve. We huppelen, springen en rennen graag door de wei. Ook wij zijn gek op brokjes en we snuffelen graag aan je. Kom je eens een kijkje nemen bij ons in de wei? 

 

 

 

Dit is Ot! Een lieve, nieuwsgierige en soms iets ondeugende Tinker merrie. Ik ben in oktober 2022 op de Sammiehoeve komen wonen. Ik ben nog jong en vind het leuk om samen nieuwe dingen te leren. Ot is rustig, vriendelijk en houdt van aandacht, vooral van het kriebelen in haar manen of onder haar kin! Soms ben ik een beetje ondeugend, lekker achter de ezels aan rennen of op mijn halster knabbelen. 

 

 

 

En hier is (tante) Bep! Sinds februari 2023 ben ik op de Sammiehoeve komen wonen. Ik ben beste maatjes met Ot, we spelen samen in het weiland of zijn elkaar lekker aan het kriebelen. Ik vind het ook erg fijn wanneer ik gepoetst, geknuffeld of geaaid wordt. Ik heb hele lange manen, kom jij er eens een vlecht in maken? Bep houdt ervan om door het weiland te rennen of samen aan het werk te gaan.