DE DIEREN

 

Wij zijn Truus, Trees, Toos en Trudy. De Walliser Schwarznase schapen en wonen op de Sammiehoeve. Truus en Trees zijn in 2017 op de Sammiehoeve komen wonen. In 2020 hebben zij hun eerste lammetjes gekregen. Trees is de moeder van Toos en Trudy. We hopen in het voorjaar van 2022 weer lammetjes te krijgen!  Wij zijn altijd nieuwsgierig en gek op brokjes! Kom je eens gezellig met ons wandelen?

 

 

Dit is Hugo! Een vrolijke en enthousiaste Berner Sennen reu. Ook ik ben in 2020 op de Sammiehoeve komen wonen. Ik hou van spelen en knuffelen! Mijn beste vriend is mijn knuffelhond Bobbie. Ik wandel graag en ik houd ervan om lekker dicht bij je in de buurt te zijn.  

 

Wij zijn Miep en Babs. Miep is in 2017 op de Sammiehoeve komen wonen en in 2018 heeft zij een nestje met kittens gekregen. Babs is uit dat nestje gezellig op de Sammiehoeve gebleven. Miep is een echte knuffelkont maar leert je graag eerst goed kennen. Babs is een echte durfal, ze klimt in bomen, op het dak en hoog in de schuur.

 

 

En daar hebben we Pien en Pleun! Deze 2 mini ezels zijn in december 2021 bij ons op de boerderij komen wonen. Wij komen van een kinderboerderij en zijn dus gewend aan kinderen. Wij houden ervan om geborsteld te worden of om samen te wandelen. Neem je dan wel wat lekkers mee? 

 

 

En de laatste bewoners van de Sammiehoeve zijn Ab, Antoinette en Ans. Deze lammetjes zijn in het voorjaar van 2022 geboren. Ze huppelen, springen en rennen door de wei. Ab is met de fles opgevoed en daarom extra knuffelig.